Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

håndklædet

eve håndklædet er lavet af 100% premium bomuld, og er den perfekte kombination af facon og funktionalitet.

Takket være vores unikke og innovative lukkefunktion kan du have begge hænder frie til at lave morgenmad eller blot danse rundt til din yndlingsmelodi, uden håndklædet falder af.

farve: hvid grå

199   kr

den varme, fluffy følelse

Overdådigt blødt, stærkt og holdbart. Håndklædets nul-twist premium bomuld føles som at blive svøbt i et varmt bamsekram.

+

Overdådigt blødt

  • Modsat almindelige håndklæder bruger vi en nul-twist premium bomuld. Det øger overfladen af håndklædets fibre og gør det umådeligt blødt og super absorberende. Nåe ja, og så er det 30% lettere i vægt, så det er nemmere at tage med på tur.
+

Stærkt og holdbart

  • Vi har nænsomt udvalgt super stærke og holdbare premium bomuldsfibre til eve håndklædet, så det forbliver blødt og fluffy, vask efter vask.
+

Hurtigt tørt

  • Fordi der ikke er noget værre end et fugtigt håndklæde, har vi valgt en bomuld, der tørrer hurtigt. Slut med at tørre dit håndklæde på radiatoren efter brug.

Specifikationer

Oprindelsesland

Designet i London. Lavet i Portugal.

Sammensætning

100% nul-twist premium bomuld

Levering

Håndklædet leveres direkte til din dør helt gratis.

Returnering

Håndklædet kan returneres inden 30 dage. Af åbenlyse hygiejniske årsager må håndklædet hverken have været brugt eller vasket og skal returneres i den oprindelige indpakning.

smuk innovation

Nænsomt designet til at se lige så godt ud, som det føles. Håndklædet har endda nogle ekstra detaljer, der gør livet en lille smule lettere.

+

Innovativ lukkefunktion

  • Håndklædet har en innovativ lukkefunktion med et ekstra stykke stof syet langs den ene længde - så kan du enkelt og sikkert rulle håndklædet om hoften eller hovedet, uden det falder af. Put blot hjørnet af håndklædet gennem hullet, der dannes af det ekstra stykke stof og vupti, du har hænderne helt fri.
+

Enkelt at hænge op

  • Håndklædets ekstra stof skaber huller, så du let kan hænge det til tørre på enhver krog.
+

Vaffel-detaljer

  • For et ekstra æstetisk look har håndklædet moderne vaffel-detaljer, som giver lidt mere struktur og gør det nemmere at hænge op.
+

To perfekte størrelser

  • For at gøre det hele ukompliceret har vi designet håndklædet i to helt perfekte størrelser - og ingen underlige størrelser derimellem.
  • lille håndklæde (50cm x 125cm): Vores mindste håndklæde er designet, så det er længere end et gennemsnitligt lille håndklæde - og så det kan fæstnes bedre omkring dit hoved.
  • stort håndklæde (100cm x 150cm): Vi har designet det store håndklæde i samme størrelse som et stort badelagen, men til samme pris som et standard badehåndklæde. Så kan du blive ekstra svøbt uden flere omkostninger.

sikkert køb

enkel betaling

hurtig levering