Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

dynen

Oplev vores temperatur regulerende himmel-dyne. Vi benyttede os af en smart teknologi fra sportens verden, så vi kan lave en let og luftig dyne, der føles præcis som dun, men som er bygget omkring den nyeste teknologi og langt mere hygiejnisk.

Vores dyne med bæreevne på 4.5 er den letteste dyne, perfekt til de varme måneder.

499   kr

Vores dyne med bæreevne på 10.5 til de kolde måneder holder dig dejligt varm.

799   kr

Vores dyner med bæreevne på 9 og 4.5 kan bruges enkeltvis eller lægges sammen med vores hæfter.

1,199   kr

den himmelske følelse

Du tænker måske, at du ikke kan finde noget bedre end den lette, luksuriøse følelse af dun. Måske har du ret. I hvert fald indtil nu. Vi har udviklet en teknologi, så vi kan tilbyde dig en dyne, der er tilpas varm, men ikke tyngende. Ved at bruge 70% mikrofiber får du en blød dyne, der falder let og føles præcis som dun, men den har en langt bedre cirkulation og giver dermed en optimal luftighed. Vi har også benyttet os af små boks kassetter, så fyldet er vel fordelt og du ikke risikerer at det klumper.

+

Den perfekte temperatur

  • Den perfekte partner til Mikrofibre er Tencel®, sammen giver det dig en behagelig temperatur og tørhedsfølelse under dynen.
  • Som med alle gode duoer, fungerer Tencel® og Mikrofibre optimalt sammen. Du er dermed sikker på at holdes varm om natten, men risikere ikke at vågne op med en klistret og svedig følelse.
  • Vælg i mellem flere modeller fra en let- til en rigtig hygge dyne. Vi har fire forskellige versioner eller “vægtklasser” at vælge i mellem.
+

En god nattesøvn

  • En mikrofiberdyne giver dig langt mere end bare en god følelse. De smarte, ultra fine fibre kombineret med Tencel® har en antibakteriel beskyttelse og reducerer svedopbygning.
  • De af vores kunder, som har en følsom hud kan let anvende vores dyner. De er allergivenlige og materialet er yderst nænsomt mod huden.

FULD BESKRIVELSE

Oprindelsesland

Designet i London. Produceret i Kina.

Komposition

  • 100% bomuld percale ydre lag.
  • 70% polyester mikrofibre og 30% Tencel®-fyld.

Levering

Dynen bliver leveret lige til din hoveddør, med fri levering på ordre over 500 DKK.

Refundering

Dynen kan returneres i op til 30 dage efter købet. For at få det fulde beløb refunderet skal dynen af hygiejniske grunde være i den originale emballage, ubrugt og ikke vasket.

Vedligeholdelse

Vi anbefaler at du bruger en vaskemaskine med en høj kapacitet eller får dynen vasket professionelt. Dynen kan vaskes ved en max temperatur på 30˚C. Du bør ikke blege, stryge eller bruge kemiske rensemidler (dry clean). Dynen kan tørretumbles ved en normal eller lav temperatur.

sikkert køb

enkel betaling

hurtig levering