Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

politik om beskyttelse af personlige oplysninger

politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Indledning

Vi er eve Sleep Limited (selskabsnr. 09261636) registreret i England med hjemsted på adressen 128 Albert Street, London, NW1 7NE, England. (og vi henviser til os selv som "eve", "vi" eller "os" i dette dokument).

Vi er dybt engagerede i at beskytte dine personlige oplysninger. Vi beder dig om at læse nedenstående nøje for at forstå vores synspunkter og praksisser vedrørende dine personlige oplysninger og hvordan vi, som data-controller af dine personlige data, vil behandle dem.

Vi vil kun benytte de oplysninger, som vi indsamler om dig, på lovlig vis (i overensstemmelse med persondataloven af 2000 og andre gældende love for databeskyttelse i Danmark). Vi er registreret hos Information Commissioner’s Office (registreringsnummer 07481600397).

Denne fortrolighedsmeddelelse har til formål at give dig oplysninger om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata i forbindelse med din brug af dette websted, herunder alle data, som du eventuelt måtte levere os via denne hjemmeside, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber et produkt eller en service eller deltager i en konkurrence.
Det er vigtigt, at du læser denne fortrolighedsmeddelelse sammen med enhver anden fortrolighedsmeddelelse eller meddelelse om fair behandling vi eventuelt giver ved særlige lejligheder, når vi indsamler eller behandler personlige data om dig, så du er helt klar over, hvordan og hvorfor vi bruger dine data. Denne fortrolighedsmeddelelse supplerer de andre meddelelser og er ikke beregnet til at tilsidesætte dem.

De oplysninger, vi indhenter

Data, vi indhenter direkte fra dig


Når du registrerer dig på www.sleepeve.dk ("webstedet"), eller du køber noget hos os, beder vi dig om nogle eller alle de følgende oplysninger; Dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og den samlede forsendelses- og faktureringsadresse, herunder postnummer. Vi har også en optegnelse over din adgangskode og din IP-adresse. Hvis du køber noget hos os, vil du også blive bedt om at give dine betalingsoplysninger. Disse indsamles af en tredjeparts betalingsgateway, og vi ser ikke disse oplysninger. Se venligst afsnittet “Betalingsoplysninger”, nedenfor for yderligere information om betalingsdata. Vi vil af og til eventuelt også bede dig om at oplyse din alder, og eventuelt visse andre personlige oplysninger, såsom dit køn, og hvor du har hørt om os.

Data, vi indhenter fra din aktivitet på webstedet


Når du bruger webstedet, indhenter vi data om din aktivitet på webstedet. Dette omfatter ting såsom:

Information om, hvad du køber og hvordan du benytter webstedet.
Information om din brug af webstedets forskellige tjenester.
Din kommunikation med eve.
Andre oplysninger, der er tilknyttet din aktivitet, såsom hvilket websted, der henviste dig til os.

Data, vi indhenter fra andre kilder

Vi vil eventuelt modtage information om dig fra tredjepartskilder, såsom dataindsamlingsprogrammer og fra tredjeparter, som du har givet tilladelse til at dele dine oplysninger, eller som du har givet os tilladelse til at anmode om dine oplysninger fra. Hvis du for eksempel registrerer dig på webstedet ved hjælp af Facebook eller et andet socialt netværk, giver du det pågældende netværk tilladelse til at dele dine oplysninger. Afhængigt af netværkets regler og dine indstillinger på netværket, kan dette omfatte data, såsom din fødselsdato, din civilstand, antallet af personer i din husstand og andre oplysninger.

Følsomme personlige oplysninger
Følsomme personlige oplysninger er defineret i persondataloven af 2000 og omfatter ting såsom oplysninger vedrørende dit helbred, seksuelle orientering, religion, race eller etniske oprindelse. For størstedelen har vi ikke behov for nogen følsomme personlige oplysninger for at yde vores tjenester, og vi vil ikke anmode om dem. Vi kan imidlertid være i stand til at antage følsomme personlige oplysninger om dig fra de oplysninger, du giver. Ved at lade os få adgang til eventuelle følsomme personlige oplysninger giver du os udtrykkeligt dit samtykke til, at vi bruger og fortæller andre om dine følsomme personlige oplysninger, således at vi kan yde dig de varer eller tjenester, du har anmodet om, og indlade os på kommercielle aktiviteter på den måde, der er anført i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvordan vi benytter de oplysninger, vi indhenter

Vi benytter de personlige oplysninger, vi indhenter, til at levere webstedet, varerne på webstedet og de tjenester, der er knyttet hertil, til at tilpasse og forbedre din oplevelse af eve, for at gøre din oplevelse så behagelig og effektiv som muligt og til kommercielle formål.

Brug af oplysninger for at levere tjenester
Visse oplysninger er påkrævet for at webstedet kan fungere.

Her er nogle specifikke eksempler på, hvordan oplysninger benyttes:

Din e-mailadresse og adgangskode giver os mulighed for at genkende dig, når du besøger os igen, således at vi kan give dig en hurtigere service og en personlig brugerkonto.
Din adresse giver os mulighed for at kontrollere, at vi kan levere til dig – og fortæller os endvidere, hvor vi skal levere til!
Vi bruger din IP-adresse til at forhindre eventuel spam, bedrageri eller misbrug af vores websted.
Vi bruger dine login-data til at lade dig foretage en bestilling.
For at gøre det lettere at benytte vores websted kan vi (eller din browser kan) udfylde visse felter på registreringsformularerne på forhånd. Hvis vi gør dette, vil det være for felter, som vi allerede har dine oplysninger til, såsom dit navn og din e-mailadresse. Du har altid mulighed for at slette eventuelle felter, som vi udfylder på forhånd.
Når du afgiver en bestilling på webstedet, beder vi dig om dit fulde navn, din telefonnummer og forsendelses- og faktureringsadresse (blandt andet). Ved efterfølgende køb udfylder vi eventuelt disse felter for dig på forhånd med de oplysninger, du tidligere har indtastet. Du har altid mulighed for at ændre eventuelle felter, som vi udfylder på forhånd, når du køber.
Vi benytter de oplysninger, som vi har indsamlet om transaktioner, du har gennemført, for at overvåge servicekvalitetsniveauer og for at yde service og support til eve-brugere generelt og for individuelle salg.
Brug af information til at tilpasse og forbedre eve-oplevelsen
Vi vil gerne have, at din shopping-oplevelse hos os skal være så behagelig som muligt. Vi vil indsamle data om dine shopping-aktiviteter og præferencer for at tilpasse din konto (ud over hvordan du selv tilpasser den) og for at sætte os i stand til at yde en effektiv og brugervenlig service. Vi vil også benytte den til at forbedre webstedets kvalitet.

Her er nogle specifikke eksempler på, hvordan vi benytter dine data:

Vi opbevarer oplysninger om køb hos os, og vi kan stille disse oplysninger til rådighed for dig, så du kan kontrollere dem og gemme optegnelser om dine køb.
Vi vil eventuelt gemme information om visse af dine præferencer, så du ikke skal indstille disse præferencer, hver gang du begynder at shoppe.
Vi opbevarer en optegnelse over dine login-oplysninger for at gøre det hurtigere for dig at afgive en bestilling i fremtiden, således at du ikke er nødt til at genindtaste sådanne oplysninger hver gang.
At være opmærksom på, hvordan du bruger webstedet, hjælper os med at udvikle forbedringer til webstedet og de varer og tjenester, vi tilbyder.
Hvis du er blevet henvist til os af et tredjepartswebsted, vil vi eventuelt opbevare en optegnelse over det websted, der henviste dig, så vi kan finde frem til, hvilke websteder der henviser flere eller færre brugere til vores websted. Vi kan også have henvisningsarrangementer med visse tredjepartswebsteder og henvisere, og vi kan benytte disse data til at opfylde forpligtelser, som vi eventuelt har over for disse tredjepartswebsteder eller henvisere.
Vi indsamler og sporer individuelle og aggregerede oplysninger om indkøbsvaner, produkt- og tjenestepræferencer og valg, som brugere har foretaget og lignende. Vi benytter disse oplysninger til personliggørelse eller generel forbedring af de varer og den service, vi tilbyder, men også af hensyn til forretningsmæssig forskning. Du kan se mere om aggregerede oplysninger nedenfor.
Vi indsamler og sporer individuelle og aggregerede forbindelsesoplysninger, såsom browsertype og -version, operativsystem og platform samt andre software- og hardwareoplysninger og lignende. Vi benytter disse oplysninger til at forstå, hvordan og hvornår vores brugere skaffer sig adgang til vores onlinetjenester, således at vi kan udvikle vores websted yderligere og vores varer og tjenester i overensstemmelse hermed.
Brug af information til kommercielle formål
Vi kan tjene indtægter (hvilket giver os mulighed for at holde webstedet online og vores priser lave!) via kilder såsom f.eks. reklamesalg, herunder online adfærdsreklame, herunder tilpasset retargeting-reklame og via salg af business intelligence-data.

Således benyttes dine oplysninger til dette:

Vi vil eventuelt dele information med visse nøje udvalgte tredjeparter, således at de kan:
give dig reklamer og kampagnetilbud, der er relevante for dig og dine interesser, eller alternativt;
for at give dig reklamer på eve baseret på din aktivitet på andre websteder. For eksempel kan du se reklamer for produkter, du har set på andre websteder, mens du browser på eve.
For yderligere information om deling af data, se afsnittet "Deling af data".
Vi indsamler og vil eventuelt vise eller benytte – for at markedsføre eller reklamere for webstedet, vores varer, vores tjenester eller os selv – eventuelle udtalelser eller anmeldelser, som du giver os om webstedet, vores varer eller vores tjenester eller os selv, og vi vil eventuelt udstyre udtalelsen eller anmeldelsen med dit fornavn (men ikke dit efternavn) og din generelle geografiske adresse (f.eks. by eller land).

Brug af din e-mailadresse
Vi benytter din e-mailadresse til at kommunikere med dig. Nogle af disse er service-e-mails, og er for at vi kan kommunikere med dig om webstedsopdateringer eller din aktivitet på webstedet. Vi kan for eksempel sende dig service-e-mails:

Med information om dine registreringsoplysninger.
Når du har foretaget et køb, for at bekræfte bestillingen og opdatere dig om bestillingens status og levering.
For at sende dig information, som du har bedt om.
For at kontakte dig om status på bedømmelser eller anmeldelser, du har indsendt.
Din accept af webstedets vilkår for anvendelse betyder, at du giver os samtykke til at sende dig disse e-mails. Du kan imidlertid let fravælge at modtage marketing-e-mails ved at klikke på "frameld" i den relevante e-mail. Hvis du fravælger dette, vil vi alligevel sende dig service-e-mails om selve webstedet, din konto og dine aktiviteter på webstedet.

Vedrørende sikkerheden af dine personlige oplysninger
Med information om dine registreringsoplysninger.
Når du har foretaget et køb, for at bekræfte bestillingen og opdatere dig om bestillingens status og levering.• For at sende dig information, som du har bedt om.
For at kontakte dig om status på bedømmelser eller anmeldelser, du har indsendt.
Din accept af webstedets vilkår for anvendelse betyder, at du giver os samtykke til at sende dig disse e-mails. Du kan imidlertid let fravælge at modtage marketing-e-mails ved at klikke på "frameld" i den relevante e-mail. Hvis du fravælger dette, vil vi alligevel sende dig service-e-mails om selve webstedet, din konto og dine aktiviteter på webstedet.

Aggregerede oplysninger
Aggregerede oplysninger er data, vi indsamler om en gruppe eller kategori af produkter, tjenester eller brugere, hvorfra individuelle brugeridentiteter er fjernet, og hvorfra det ikke er muligt at finde frem til individuelle kundeidentiteter. Med andre ord kan oplysninger om, hvordan du bruger en tjeneste blive indsamlet og kombineret med information om, hvordan andre benytter samme tjeneste, men alle sådanne oplysninger bliver anonymiseret, og der inkluderes ingen identificerende information i de endelige data.

Aggregerede data hjælper os med at forstå trends og kundebehov, således at nye produkter og tjenester kan tages i betragtning, og således at eksisterende produkter kan skræddersyes til kundens ønsker. Vi benytter og afslører anonymiserede oplysninger for at yde andre produkter og tjenester, samt for at forbedre vores eksisterende produkter og tjenester. Vi vil eventuelt også sælge sådanne aggregerede oplysninger via forretningskanaler.

Denne sammenlægning kan omfatte gruppering af kundeprofiler efter fælles karakteristika såsom demografiske, geografiske, psykografiske og adfærdsmæssige egenskaber for bedre at forbedre vores evne til at tilbyde relevante produkter og tjenester til dig baseret på dine demografiske, geografiske, psykografiske og adfærdsmæssige karakteristika.

Manglende levering af personlige oplysninger

Når vi har brug for at indsamle persondata ifølge loven, eller i henhold til en kontrakt, vi har med dig og du undlader at levere disse data på anmodning, kan vi eventuelt ikke oprette den kontrakt, vi har eller forsøger at indgå med dig (f.eks. med henblik på at levere varer eller tjenester til dig). I det tilfælde vil vi være nødt til at aflyse en vare eller en tjeneste, du har med os, men vi giver dig besked, hvis dette er tilfældet på et tidspunkt.

FORMÅL TIL HVILKE VI VIL BRUGE DINE PERSONDATA

Vi har nedenfor i skemaform skitseret en beskrivelse af alle de måder hvorpå, vi planlægger at bruge dine persondata, og hvilke af retsgrundlagene vi anvender for at gøre det. Vi har desuden identificeret, hvad vores legitime interesser er, hvor det er relevant.

Bemærk, at vi eventuelt behandler dine persondata til mere end ét lovligt formål afhængigt af det konkrete formål, hvortil vi anvender dine data. Venligst [Kontakt os], hvis du vil vide mere om det specifikke retsgrundlag vi anvender til at behandle dine personlige data, hvor mere end ét er angivet i nedenstående skema.

Formål/Aktivitet Datatype Lovlige grundlag for behandling herunder grundlag for legitim interesse
For at registrere dig som ny kunde

(a) identitet

(b) Kontakt

Oprettelse af en kontrakt med dig

For at administrere vores forhold til dig som omfatter:

(a) Underrette dig om ændringer i vores vilkår eller fortrolighedspolitik

(b) Bede dig om at lave en anmeldelse eller tage en undersøgelse

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Finansiel

(d) Transaktion

(e) Marketing og kommunikationer

(a) Oprettelse af en kontrakt med dig

(b) Nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse

(c) Nødvendigt for vores legitime interesser (for at holde vores optegnelser opdaterede og for at studere, hvordan kunderne bruger vores produkter/ tjenester)


  

For at behandle og sende din bestilling herunder:

(a) Administrere betalinger, gebyrer og afgifter

(B) Opkræve og inddrive udeståender med os

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Finansiel

(d) Transaktion

(e) Marketing og kommunikationer


  

(a) Oprettelse af en kontrakt med dig

(b) Nødvendigt for vores legitime interesser (for at inddrive gæld til os).


For at give dig mulighed for at deltage i en lodtrækning, konkurrere eller udføre en undersøgelse

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Anvendelse

(e) Marketing og kommunikationer

(a) Nødvendigt for vores legitime interesser (for at drive vores forretning, levering af administrations- og IT-tjenester, netværkssikkerhed, for at forhindre svindel og i forbindelse med en virksomhedsomlægning eller omstrukturering af koncernen)

(b) Nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse

For at levere relevant hjemmesideindhold og reklamer til dig og måle eller forstå effektiviteten af ​​den reklame, vi sender til dig

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Anvendelse

(e) Marketing og kommunikationer

(f) Technical

Nødvendigt for vores legitime interesser (for at undersøge, hvordan kunderne bruger vores produkter/tjenester, for at udvikle dem, for at få vores forretning til at vokse og informere vores marketingstrategi)

For at bruge dataanalyser til at forbedre vores hjemmeside, produkter/tjenester, marketing, kunderelationer og oplevelser, herunder kundeprofilering

(a) Teknisk

(b) Anvendelse


  
Nødvendigt for vores legitime interesser (for at definere typer af kunder til vores produkter og tjenester, for at holde vores hjemmeside opdateret og relevant, for at udvikle vores forretning og for at informere vores marketingstrategi)
For at fremsætte forslag og anbefalinger til dig om varer eller tjenester, der kan være af interesse for dig

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(d) Anvendelse

(e) Profil

Nødvendigt for vores legitime interesser (for at udvikle vores produkter/tjenester og få vores forretning til at vokse)
For at administrere og beskytte vores forretning og denne hjemmeside (herunder fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data)

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(a) Nødvendigt for vores legitime interesser (for at drive vores forretning, levering af administrations- og IT-tjenester, netværkssikkerhed, for at forhindre svindel og i forbindelse med en virksomhedsomlægning eller omstrukturering af koncernen)

(b) Nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse

Betalingsoplysninger

Alle, der ønsker at gennemføre et køb med kreditkort på webstedet, skal anføre kreditkortsoplysninger. Vi modtager tjenester for sikker kreditkortsaccept og vaulting-tjenester fra tredjeparts betalingsbehandlere. Vi hverken modtager eller opbevarer nogen kreditkortsoplysninger selv. Dine betalingsoplysninger modtages kun af vores tredjeparts betalingsbehandler og deles ikke med andre tredjeparter. Vores tredjeparts betalingsbehandlere opbevarer dine kreditkortsoplysninger, så du kan benytte dem til fremtidige transaktioner.

I øjeblikket modtager eve kreditkortsaccept og vaulting-tjenester fra AIB. Se AIB's privacy policies for yderligere information.

Sikkerhedstiltag

Alle de oplysninger, vi indsamler om dig, lagres på vores sikre servere i overensstemmelse med vores interne sikkerhedspolitik og loven. For eksempel benytter vi sikker kryptering til at opbevare adgangskoder (f.eks. den adgangskode, der tildeles som en del af registreringsprocessen – som kan ændres sidenhen).

Vi vil eventuelt sende dine oplysninger internationalt herunder til lande uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Til trods for, at vi tager alle skridt, der inden for rimelighedens grænser er nødvendige, for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, har visse steder uden for EØS eventuelt slet ikke tilstrækkelige databeskyttelseslove eller har eventuelt andre niveauer for beskyttelse af personlige oplysninger, der ikke er så høje som i Danmark. Når du sender dine data til os, anerkender du, at hvis vi har benyttet dine data på de måder, der er anført i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, kan vi ikke drages til ansvar for, hvordan tredjeparter, som modtager og behandler dine data, eventuelt benytter dine data.

Desværre er transmission af information via internettet ikke fuldstændig sikker. Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheden for de data, der sendes til vores websted. Enhver transmission er på egen risiko. Når vi har modtaget din information, benytter vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner til at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

Teknologi

eve og deres partnere og serviceudbydere benytter cookies på webstedet for at tilpasse og forbedre din oplevelse samt til kommercielle formål. Du kan finde yderligere information om de cookies, som eve, vores partnere, serviceudbydere og andre tredjeparter benytter, samt om, hvordan du administrerer dine cookie-valg i vores Cookies Policy.

Datadeling

Der er en række tilfælde, hvor vi eventuelt deler dine personlige oplysninger. Det kan være for at give os mulighed for at drive webstedet, af virksomhedsmæssige eller lovbestemte årsager eller som en del af et partnerskab med en tredjepart. Alle modtagere af dine personoplysninger skal behandle dem i overensstemmelse med persondataloven af 2000 og andre gældende love for databeskyttelse i Danmark samt nærværende politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Din accept af eves vilkår for anvendelse betyder, at du giver os samtykke til at dele dine personoplysninger med nøje udvalgte tredjepartspartnere. Du kan imidlertid let fravælge denne deling af dine personoplysninger ved at sende en e-mail til hej@sleepeve.dk. Selvom du fravælger dette, vil vi dele dine personoplysninger efter behov for at drive webstedet eller efter behov til virksomhedsmæssige eller lovbestemte formål.

Driftsmæssige formål
Af og til samarbejder vi med andre virksomheder, der hjælper os med at stille webstedet til rådighed for dig eller for at yde andre support-tjenester vedrørende webstedets drift og for at levere produkter eller tjenester til dig. Disse virksomheder modtager kun de personoplysninger, der er behov for, til at yde tjenesterne, og de har ikke lov til at benytte disse oplysninger til noget andet bortset fra at yde tjenesterne.
Vi forbeholder os ret til at efterforske mistænkte overtrædelser af vores vilkår for anvendelse af webstedet eller ulovlig, bedragerisk eller upassende adfærd på webstedet; og at tage tiltag for at beskytte vores, vores brugeres eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Til dette formål, og i det omfang det er nødvendigt for at opnå ovenstående, kan vi udveksle information med andre virksomheder og organisationer, herunder blandt andet vores partnere og retshåndhævende myndigheder.
Virksomhedsmæssige og lovbestemte formål
Vi vil eventuelt overføre vores databaser indeholdende dine personoplysninger, hvis vi sælger vores virksomhed eller en del af den og indgår i en anden lignende virksomhedstransaktion.
Vi vil dele personlige oplysninger, hvor vi er forpligtet til at dele dine personoplysninger for at overholde eventuelle retlige forpligtelser.
Tredjeparts-partnerskaber
Vi vil eventuelt dele dine personlige oplysninger med andre tredjeparter, som vi har et tredjeparts-partnerskab med. Hvis vi gør dette, vil vi imidlertid altid anføre her, hvem de er, hvilke oplysninger de er i besiddelse af, og hvad de bruger dem til.

Hvis du gerne vil vide mere om adfærdsreklamer, bedes du gå ind på http://www.youronlinechoices.com/uk/.

Hvis du ønsker at administrere andre online adfærdsreklamevalg, kan du gøre dette på http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices

Erhvervelse af dine personlige oplysninger

INGEN GEBYRER KRÆVES ALMINDELIGVIS

Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine persondata (eller for at udøve nogen af ​​de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentagen eller overdrevet. Alternativt kan vi nægte at imødekomme din anmodning under disse omstændigheder.

HVAD VI MÅSKE HAR BRUG FOR FRA DIG

Vi anmoder muligvis om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til dine persondata (eller til at udøve dine andre rettigheder). Det er et sikkerhedstiltag for at sikre, at persondata ikke bliver videregivet til nogen, der ikke har ret til at modtage dem. Vi kontakter dig muligvis for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning om at fremskynde vores svar.

TIDSFRIST FOR SVAR

Vi forsøger at svare på alle legitime anmodninger inden for en måned. Lejlighedsvis kan det tage os længere end en måned, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller du har lavet en række anmodninger. I det tilfælde meddeler vi dig det og holder dig opdateret.

KLAGER

Du har til enhver tid ret til at klage til informationskommissærens kontor (ICO), den britiske tilsynsmyndighed for databeskyttelsesproblemer ( www.ico.org.uk ). Vi vil dog sætte pris på chancen for at håndtere dine bekymringer, inden du henvender dig til ICO, så kontakt os venligst i første omgang.

 

DATAOPBEVARING

 

HVOR LÆNGE VIL I BRUGE MINE PERSONDATA?

Vi opbevarer kun dine persondata, så længe som det er nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede dem for, herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske eller regnskabsmæssige krav eller krav om indberetning.

For at bestemme den passende opbevaringsperiode for persondata tager vi hensyn til persondataenes mængde, art og følsomhed, den potentielle risiko for skade ved uautoriseret brug eller videregivelse af dine persondata, de formål vi behandler dine persondata til, og hvorvidt vi kan opnå disse formål på andre måder, samt de gældende lovkrav.

Oplysninger om opbevaringsperioder for forskellige aspekter af dine persondata er [tilgængelig i vores opbevaringspolitik, som du kan anmode os om [KONTAKT OS]

Under visse omstændigheder kan vi anonymisere dine persondata (så de ikke længere kan forbindes med dig) til forskning eller statistiske formål, i hvilket tilfælde vi kan bruge disse oplysninger på ubestemt tid uden yderligere besked til dig

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Bemærk venligst, at denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger udgør en del af webstedets vilkår for anvendelse og udgør en del af enhver aftale mellem dig og os. Vi vil eventuelt af og til opdatere denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Spørgsmål eller kommentarer?

Hvis du har yderligere spørgsmål om vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte vores kundesupport via hej@sleepeve.dk (Vores adresse er 128 Albert Street, London, NW1 7NE, England)
 

sikkert køb

enkel betaling

hurtig levering