Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

tæppet

Vores luksuriøse, bløde og komfortable strikkede tæppe er lavet af 100% vasket bomuld - perfekt til at skabe den varme og hyggelige fornemmelse. Tæppet fås i grå eller teal-blå.

farve: krikand mørkgrå

599   kr

den hyggelige følelse

Vi bruger det fineste bomuldsgarn til tæppet, og efter det er færdigstrikket, vasker vi det for at gøre det ekstra blødt. Tæppet har en dejlig stor størrelse, så du bedre kan putte dig under det.

+

Sublim blødhed

  • Bomulden vaskes efter farvning for ekstra blødhed. Tæppet kan maskinvaskes på 40° og krymper ikke i vask. Vi ville være kede af det, hvis dit tæppe skulle blive til et viskestykke.
+

Rige farver

  • Du kan vælge tæppet i grå eller den nye teal-blå - inspireret af de rige farveskalaer i Indien, hvor tæppet fremstilles.
+

Den perfekte størrelse 135 x 170cm

  • Tæppet måler 130cm x 170cm - perfekt til at tage med eller som sengetæppe.

FULDE SPECIFIKATIONER

Oprindelsesland

Designet i London. Fremstillet i Indien.

Sammensætning

100% blød premium bomuldsvask.

Levering

Eve tæppet leveres direkte til din dør, og levering er gratis.

Refunderingspolitik

Eve tæppet kan returneres inden 30 dage. For fuld refusion af købet må tæppet ikke have været brugt eller vasket og skal returneres i den originale emballage.

premium kvalitet

Forskellen mellem et funktionelt produkt og en ting, som du holder af, er alt sammen i detaljerne. Kvalitetsmaterialer og nænsomt skabte detaljer gør eve tæppet en smule specielt.

+

Tung strik

  • Vi har kombineret forskellige strikkemetoder for at give tæppet struktur og forfinede detaljer. Det holder dig varm om vinteren, men tillader også åndbarhed om sommeren. Smart, ikke?

sikkert køb

enkel betaling

hurtig levering