Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

baby madrassen fra eve

Verdens mest komfortable baby madras, håndlavet i Storbritannien. Madrassen fås i to størrelser - til vugge og til barneseng og er til børn mellem 0 og 6 år. Fordi vi synes, at alle fortjener den perfekte start.

+

Gratis levering, returafhentning og prøveperiode

 • Levering – Vi leverer madrassen direkte til din dør, helt gratis, mellem 3-7 arbejdsdage.
 • Prøveperiode hjemme – Vores generøse 30 nætters prøveperiode giver dig rigeligt med tid til at ‘sove på det’, inden du beslutter dig. Hvis du ikke er 100% tilfreds, giver vi dig fuld refusion.
+

5 års garanti

 • Hver babymadras har fem års garanti. Hvis den ikke lever op til standarden i den periode, bytter vi den. Ganske enkelt.
+

Lullaby Trust

 • Fordi vi ønsker, at alle skal have den bedste start, har vi indgået partnerskab med Lullaby Trust for at fremme sikker søvn, og sammen med dit køb sender vi en folder med søvntips til babyer. Lullaby Trust er en britisk velgørenhedsorganisation, der arbejder for at forhindre uventede dødsfald i barndommen og fremme børns sundhed.

købe

  kr

Vælg størrelse

din madras er nu tilføjet til indkøbsvognen

skånelagen

Den perfekte madras fortjener god beskyttelse. Vores rullemadras er lavet af super blødt bomuldsjersey med en Neotherm® membran, der både er vandafvisende og åndbar.

 kr

den perfekte madras til dit barn

Designet til komfort, støtte og holdbarhed gennem dit barns tidlige år.

+

Tilgængelige standardstørelser

 • Vuggemadras: 120 x 60 cm. Barnesengsmadras: 140 x 70 cm. Med en tykkelse på 10 centimeter vil ingen af madrasserne synke sammen ved brug.
 • Eves babymadrasser er grundigt testede og overholder sikkerhedsstandarder i EU og Storbritannien for barnemadrasser: BS1877:-10:2011+A1:2012 og BS7177:- 2008+A1:2011.

Specifikationer

Oprindelsesland

Eve baby madras blev skabt af nogle af Londons fremdste produkt designere og er fremstillet på vores fabrik i Storbritannien.

Betræk

 • Madrassebetrækket af 100% polyester kan maskinvaskes ved højst 60 grader. Brug et mildt vaskemiddel og lad det tørre naturligt. Betrækket er hurtigtørrende. Brug ikke blegemidler og undgå strygning.
 • Madrassens indre kan vaskes med en fugtigt klud. Sørg altid for, at alle dele er helt tørre før brug. For at forlænge levetiden for din madras anbefaler vi, at du vender den og lufter den jævnligt.
 • Kerne

 • En kerne af individuelle resårer indkapslet med støthæmmende skum
 • Vores skum følger kravene til de britiske og europæiske standarder fpr barneseng. Det er et meget stødabsorberende skum med en densitet på 28 kg / m3
 • PVC beskytter holder den fri for spild og pletter
 • Vores skum er Certi-PUR-certificeret, så du kan være sikker på det ikke indeholder kemiske skurke

  i trygge hænder

  Vi er stolte af kun at bruge materialer af allerhøjeste kvalitet og at kunne give dig ro i sindet på det punkt. Vi sikrer, at hver enkelt babymadras har gennemgået strenge tests og er fri for alle tænkelige stoffer, der kan være skadelige. Her er vores garantier og godkendelser:

  +

  BPA British Baby Products Association & ENPC European Nursery Products Confederation

  • Vi er medlemmer af British Baby Products Association & ENPC European Nursery Products Confederation for sikring af produktinnovation og kvalitet. Fordi vi er passionerede omkring produktkvalitet og sikkerhed.
  +

  UK og EU kompatibel og testet

  • Vi er kompatible med standarderne: BS 1877-10:2011+A1:2012 og BS 7177-2008+A1:2011. En hel masse vigtige tal, som tilsammen sikrer én ting: at vores produkt er sikkert i overensstemmelse med sikkerhedsstandarder for barnemadraser i EU og Storbritannien.
  +

  CertiPUR®

  • Vores skum er akkrediteret med + CertiPUR®, et test, analyse og certificeringsprogram for miljø, sundhed og sikkerhed. Så du kan være forsikret om, at der ikke er nogen ubehagelige toxiner på lur i vores skum..
  +

  innovativt Cairfull® 3D materiale

  Teknologien bag Cairfull® 3D materialet er en innovation af blødt og yderst åndbart materiale bestående af to lag, som er adskilt af små delere. Det er 400 gange mere åndbart end standard madrasmateriale for ekstra tryghed.

  +

  Temperatur- og fugtregulering

  • Den porøse struktur tillader luftgennemstrømning fra top til bund og side til side. Det afviser fugt og fordeler varme jævnt, så dit barn har den helt rigtige temperatur. Og en reguleret temperatur betyder bedre og mere rolig søvn for de små.
  +

  Vaskbart og hurtigtørrende

  • Betrækket kan tages af og maskinvaskes på 60 grader. Og så tørrer det endda hurtigt.

  sikkert køb

  enkel betaling

  hurtig levering