Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

vi tror på den perfekte start

Enhver god dag starter aftenen før.

God nattesøvn og gode begyndelser er så vigtige, at det bør være tilgængeligt for alle.

Men alt for længe er madrasser blevet solgt i dyre butikker og ofte til meget høje priser.

Så vi skabte eve. En madras der er smuk og simpel, ganske enkelt. Og så er den tilgængelig for alle til en overraskende god pris.

vi gjorde det, 70.000 madrasser senere

Ledelsesteamet hos eve brugte tilsammen 12 år på at udvikle madrasserne og sælge dem i hele verden. Og efter 70.000 prototyper kom den mest komfortable madras nogensinde til verden.

+

Ingen skjulte fjedre

  • Madrasser med fjedre fordeler ikke tryk ligeligt, og det kan resultere i ømhed og smerter. De mister 16 procent af deres støttende effekt alene det første år. Fjedre bliver brugt i madrasser, fordi det er en billig løsning, men hos eve sætter vi komfort højere end alt andet.
+

Ny generation memory skum

  • Memory skum medvirker til en lige fordeling af tryk, og det giver en utrolig støttende og komfortabel overflade at sove på. Vi fandt dog ud af, at mange kunder synes, at memory skum var for varmt og lidt hårdt at ligge på. Så vi har i stedet anvendt den nyeste generation af memory skum i eve madrassen, som er køligere og mere elastisk.
+

Vidunderligt enkelt

  • Vi har brugt år på at indsamle feedback fra omkring 70.000 personer og kogt erfaringerne sammen til én perfekt madras. Vi bruger ikke begreber som blød, medium eller hård, når det gælder vores madras, for vi tror på, at perfektion ikke er subjektivt.
  • Vi tror selv så meget på vores produkt, at vi tilbyder sig 100 nætter til at prøve det i hjemme hos dig selv - før du beslutter dig.

I 2011 opfandt Jas og James det banebrydende koncept at sælge madrasser til fornuftige priser online. I 2014 kom Kuba til efter at have arbejdet med at brande de paralympiske lege i London i 2012. De stod nu med udfordringen at puste liv og kreativitet i én af verdens kedeligste brancher.

Desuden var udfordringen at levere tusinde eve madrasser hjem til kunderne helt gratis en ambition, der krævede en logistisk Jedi-ridder. Med e-handel erfaring fra internet giganten Zalando, blev det Felix, som sørger for, at din eve kommer hjem til dig, effektivt og pålideligt.

I dag har eve mere end 90 specialister - og vi bliver hele tiden flere. Vi har alle det samme mål: At levere den bedste madras til dig så billigt og smertefrit som muligt.

Vores team
+

sikkert køb

enkel betaling

hurtig levering