Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

eve sengeramme

Superior kvalitet bygget til at holde. Eve sengerammen kommer med et valgfrit hovedgærde og er nænsomt designet til at være den bedste base for eve madrassen.

+

Gratis, enkel levering

 • Vi tilbyder levering indenfor 20 dage, gratis.
+

Enkel opsætning

 • Vi leverer sengerammen til det rum, du ønsker. Vi kan endda pakke den ud for dig og tage indpakningen med os. Hele sengerammen er designet, så den kan samles nemt og kun med ét værktøj (som vi selvfølgelig også giver dig).
+

5 års garanti

 • Sov trygt med en 5 års garanti. Vi dækker din sengeramme for beskadigelse og fejl i maksimum 5 år. Husk blot at gemme et bevis for dit køb et tilgængeligt sted.

køb

  kr

køb

  kr

+

lavet med kvalitet

Hvert element I sengerammen er nøje udvalgt for at garantere den bedste kvalitet – ingen komprosmiser. Vi har valgt de bedste dele for en ramme, der holder og er det bedste grundlag for din eve madras

+

Smal og solid ramme

 • Sengerammen har en robust konstruktion og en slank profil, med ben af asketræ for en moderne finish. De slanke sideskinner garanterer et smukt og moderne udseende, og vi har lavet en 20 cm afstand under sengen for ekstra lagerplads.
+

Premium, italiensk uldbetræk

 • Nænsomt betrukket med en premium grå uldblanding, har sengerammen et glat og blødt finish. Hovedgæret er desuden betrukket med en skumlag for ultimativ støtte og komfort.
+

Formonterede, premium lameller

 • De affjedrede bøgelameller, der er valgt for at give optimal støtte til din eve madras, er stærke og holdbare. De er en lille smule buede for en smule mere stød og tillader god luftgennemstrømning, så din eve madras kan få rigelig luft. Lamellerne kommer som et samlet sæt – så der er ingen besvær med at montere dem én efter én I sengerammen. De er klar til at klikke direkte på.

Specifikationer

Oprindelsesland

Sengerammen er designet I London og fremstillet i Polen

Betræk

Vores sengeramme er bestrukket med en premium grå uldblanding, lavet i Italien.

Rammekonstruktion

Vi har valgt solid pinje og MDF for at sikre en konstruktion der er sikker og holder længe.

Lameller

Vores sengeramme kommer med affjedrede bøgelameller i en holdbar og foldbar stålramme.

Fødder

Fødderne er fremstilled af solid aske og har en mat lakfinish.

Sikkerhed

Alle betrukne eve møbler og møblering overholder krav fra EN 1725:1998; Domestic Furniture; Beds and Mattresses (brand) (sikkerhed) regulationer.

Dimensioner – med hovedgærde

SENGESTORRELSE Indvendig størrelse Udvendig størrelse
(med hovedgærde)
EU Double 140 x 200cm H110 x W146 x L209cm
EU King 160 x 200cm H110 x W166 x L209cm
EU Super King 180 x 200cm H110 x W186 x L209cm

Dimensioner – uden hovedgærde

SENGESTØRRELSE INDVENDIG STØRRELSE UDVENDIG STØRRELSE
(uden hovedgærde)
EU Double 140 x 200cm H36 x W146 x L206cm
EU King 160 x 200cm H36 x W166 x L206cm
EU Super King 180 x 200cm H36 x W186 x L206cm

enkel at samle

Ingen ønsker at bruge timer på at svede over umulige instruktioner og tusinde løsdele. Eve sengerammen er nem at samle og designet til at montere enkelt og uden besvær – og kun med ét stykke værktøj (som vi naturligvis også giver dig med).

+

Èt stykke værktøj, én smart lomme

 • En lille skruenøgle er alt, hvad du behøver for at samle sengerammen, og vi har lavet en indbygget lomme – syet ind i hovedgærdet eller for enden af de sengetyper uden hovedgærde, så du altid ved, hvor du opbevarer den.
+

Valgfrit hovedgærde

 • Hvad skal det være? Med eller uden hovedgærde? Vi har skabt en ramme, som tilbyder et enkelt valg. Hovedgærdet har et mål på 110 centimeter fra gulvet, hvilket er den perfekte højde til ikke at dominere rummet. Men det er lige så enkelt at vælge hovedgærdet fra, hvis du ikke ønsker det – og en lille smule billigere.

lettere at købe end nogensinde før

Hos eve tror vi på at gøre tingene så enkelt som muligt. Det inkluderer at gøre ethvert køb så hurtigt og let for dig som muligt.

+

Enkel levering

 • Bestil sengerammen, og så sørger vi for, at den bliver leveret af en to-mands service indenfor 12 dage. Så snart du bestiller, fortæller vi dig, hvornår du kan forvente levering, så du kan arrangere at være hjemme.
+

Fjerning af indpakning

 • Hvis du ønsker, pakker vi sengerammen ud for dig og tager indpakningen med os, når vi går.
+

Det perfekte par

 • Sengerammen er skabt til at være det perfekte hjem for din eve madras. Vi har valgt lameller, fordi de tillader, at din madras kan ånde. Og fordi de er en smule buede, giver de lidt ekstra stød for den optimale støtte til din eve.

vurderet 4.6/5 ud fra 514 anmeldelser

LÆS ALLE ANMELDELSER

sikkert køb

enkel betaling

hurtig levering