Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

linned sengetøjet

Vores sengetøj af rent linned er stenvasket for eksklusiv blødhed og komfort og det mest luksuriøse og holdbare sengetøj, du kan forestille dig. Det er vævet af eksperter og er et sæt af særdeles høj kvalitet, men til en fornuftig pris. Sættet fås i tre forskellige farvekombinationer.

Hvert sengetøjssæt består af to pudebetræk, et stræklagen og et dynebetræk Sengetøjssæt består af:
Vælg din sengstørrelse og farve, vi vil gøre resten.
farve: Hvid & Skygrå Gul & Skygrå Stormgrå / Skygrå

999   kr

ved at købe et sæt sparer du

230 kr

 • Pudebetræk

  fra 399 kr
  farve: Hvid & Skygrå Gul & Skygrå Stormgrå / Skygrå

  299   kr

 • Dynebetræk

  Fra 699 kr
  farve: Hvid & Skygrå Gul & Skygrå Stormgrå / Skygrå

  499   kr

 • Stræklagen

  Fra 599 kr
  farve: Hvid Gul & Skygrå Grå

  399   kr

når du først har prøvet vores linned sengetøj

...Så vil du ikke have andet. Det er som at hoppe i en frisk og nyredt seng hver eneste dag. En kølende og rar følelse. Det åndbare materiale holder sig frisk og føles altid perfekt.

+

Stærkt og holdbart

 • Linned føles ikke kun luksuriøst, det er også super holdbart. Det holder to gange så lang tid som andre populære sengetøjsmaterialer, uanset hvor ofte du vasker det. En smart langtidsinvestering.
+

Ekstremt åndbart og fugtafvisende

 • Dette materiale er super kølende og efterlader dig med en følelse af friskhed hver morgen. De naturlige fibre gør det åndbart og perfekt til at absorbere fugt. Smart.
+

Til både sommer og vinter

 • Linned er synonymt med varmt vejr, men det er også godt om vinteren. Når der er koldt, holder det på din kropsvarme. Og når der er varmt, forsvinder overskydende varme gennem de løse fibre, så din temperatur altid vil være helt rigtig.
+

Enkel vedligeholdelse

 • Vask det på 40 grader så mange gange, du vil. Jo mere du vasker det, jo blødere og silkeagtigt bliver det rent faktisk. Der er heller ingen fare for, at det krymper - vi har allerede forvasket det for dig.

Specifikationer

Oprindelsesland

Eves 100% sengelinned blev skabt af vores in-house design team og er fremstillet i Portugal.

Materiale og pleje

 • Stenvasket sengetøj
 • Vask i 40 ° C
 • Du behøver ikke strygejern

Levering / omkostninger

Vi leverer sengetøjet direkte til din hoveddør, gratis. Du kan vælge en dato, der passer dig, vi leverer imellem 3-7 arbejdsdage.

Refusionspolitik

Returning er gratis inden 30 dage efter levering.

Retur

Retur er gratis. Kontakt os på hej@sleepeve.dk og du vil modtage en retur etiket. Du kan sende det tilbage i den originale æske.

enkelt og afslappet look

Dette simple og afslappede sengetøjssæt, som er designet af eves designstudio, passer ethvert soveværelse. Det er stenvasket for ekstra blødhed og fås i en række skandinavisk-inspirerede farver. Dynebetrækket er afrundet med én gul knap - et lille strejf af eve.

+

Stenvasket, naturlig krøl

 • Lad bare strygejernet blive i skabet - det er meningen, at sengetøjet skal se ‘uglet’ ud. Effekten kommer fra stenvaskningsteknikken, som tager stivheden ud af linnedmaterialet og gør det ekstra blødt og let at vedligeholde. Så du kan bruge mindre tid på at ordne det og mere tid på at sove i det.
+

Vendbare farver

 • Når du har lyst til forandring, kan du vende sengetøjet. Det har en anden farve på bagsiden, så du får to look i ét.
+

Miks og match

 • Hvert sengesæt har to farver, og du kan vælge mellem tre farvekombinationer. Miks og match hver del - de er designet til at komplimentere hinanden, uanset hvilken kombination du vælger.

godt til følsom hud

Linned kommer fra hørplanten, én af de ældste menneskedyrkede planter. Det er allergivenligt fra naturens side og modstandsdygtigt overfor bakterier - og derfor anbefalet til de, der er følsomme overfor støv eller har sart hud.

sikkert køb

enkel betaling

hurtig levering