Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

sengetøjet

Sengetøjet er lavet i Portugal af 100% bomuld, hvilket gør det ekstra blødt og luksuriøst. Den såkaldte ‘long staple’ bomuld (lange tråde der giver ekstra høj kvalitet) sikrer sengetøjet ekstra holdbarhed, og den delikate vævning gør det let og åndbart.

+

Gratis prøveperiode og levering

 • Gratis levering: vi tilbyder gratis levering af sengetøjet, og det er hos dig mellem 3 og 7 arbejdsdage.
 • 30 nætters prøveperiode: vores generøse 30 nætters prøveperiode giver dig rigeligt med tid til at ‘sove på det’, inden du beslutter dig.
 • Sikkert og bæredygtigt: eve sengetøjet er Oeko-Tex certificeret, en garant for, at det er både bæredygtigt og sikkert.

Hvert sengetøjssæt består af to pudebetræk, et stræklagen og et dynebetræk. Det er den kombination, som vi anbefaler, men du kan altid vælge produkter enkeltvis i menuen ovenfor.

Vælg blot størrelsen på din madras, så tager vi os af resten.

629   kr

Vælg din størrelse

ved at købe et sæt sparer du

230 kr

lær mere om, hvad der er inkluderet i dette sæt.
 • pudebetræk

  Fra 169 kr

  169   kr

 • dynebetræk

  Fra 299 kr

  299   kr

 • stræklagen

  Fra 199 kr

  199   kr

det perfekte sengetøj

Med så meget forskelligt sengetøj på markedet, kan det være ret forvirrende at finde og vælge det helt rigtige. Derfor har vi designet ét enkelt sæt med den ideelle balance af blødhed, åndbarhed og styrke.

en balanceret vævning

Det er afgørende for sengetøjets styrke og åndbarhed, at kombinationen af den såkaldte trådtælling og vævningen er helt rigtig. Her er, hvad du har brug for at vide...

+

Hvad er percale vævning?

 • Percale er et tæt-vævet stof, som er tættere end den standard vævning, som typisk anvendes til sengetøj.
+

Hvorfor er det smart?

 • På grund af den tætte vævning, beholder sengetøjet sin blødhed samtidig med, at strukturen i garnet gør det til et yderst åndbart materiale. Sammensætningen gør det også lettere at vaske.
+se vævningen

Percale er en ‘sprød’, mat vævning, der generelt er køligere end satin. Det er ideelt til de varme sommermåneder - eller hvis du har tendens til at føle dig varm, når du sover.

den ideelle trådtælling

Vi har inkorporeret en trådtælling, der fungerer optimalt sammen med percale vævningen, hvilket giver sengetøjet en luksuriøs og blød struktur. Her er, hvad du har brug for at vide:

+

Hvad er trådtælling?

 • Trådtælling refererer til antallet af tråde der er brugt per kvadrattomme stof.
+

Hvilken trådtælling er brugt til eve sengetøjet?

 • Vi har fundet frem til, at en trådtælling på 200 er det helt rigtige at kombinere med sengetøjets percale vævning.
+

Hvorfor er det smart?

 • Generelt set er det ‘guld-standarden’ for sengetøj af høj kvalitet. Kombineret med percale vævningen er en trådtælling på 200 med til at gøre sengetøjet utroligt blødt, luftigt og let at stryge.

ingen fyld, kun ren kvalitet

Sengetøjet er ekstra holdbart og holder strukturen vask efter vask. Det er fordi vi har brugt en ‘stable length’, der er længere end gennemsnittet.

+

Hvad er ‘staple length’?

 • Staple length er et begreb, der bliver brugt til at beskrive den kvalitet, som fibrene i hver enkelt stykke garn har. Jo længere fibre, jo stærkere er garnet.
+

Hvilken stable length er brugt til eve sengetøjet?

 • Vi har brugt en staple length, der er længere end gennemsnittet - og dermed bedre og stærkere. Behandlet og produceret i Portugal - en af Europas førende bomuldsfabrikanter.
+

Hvorfor er det smart?

 • Sengetøjet længere stable length betyder, at det er mere modstandsdygtigt overfor slid, og det giver det en længere levetid. For at sikre, at det holder endnu længere, bør du kun vaske det på 40°C.

sikkert køb

enkel betaling

hurtig levering