Noget gik galt

+

Vi kan ikke genemføre din forespørgsel

topmadrassen

En luksuriøs topmadras af skum til dig, som ikke er helt klar til at udskifte din gamle madras. Fem centimeter åndbart skum af den nyeste generation giver dig ekstra støtte og komfort,for dermed at forbedre din nattesøvn og søvnkvalitet.

+

Derfor bør du vælge eve

 • Vi kan vores kram, når det handler om søvn. Vi har skabt den mest komfortable madras i verden og ved, at vi også har den bedste topmadras. Én der har en god pris og er enkel at købe. Ingen butikker langt væk, ingen ivrige sælgere. Blot én, premium topmadras leveret til din hoveddør.
+

Gratis levering, returafhentning og prøveperiode hjemme

 • Levering - Vi leverer direkte til din hoveddør, gratis. Bestil i dag, så bliver din eve topmadras leveret mellem 3-7 arbejdsdage.
 • Prøveperiode hjemme - Vi giver dig 30 nætter til at bestemme, om du vil beholde topmadrassen. Hvis du ikke er 100 procent tilfreds, afhenter vi den igen hjemme hos dig helt gratis og giver dig fuld refusion på dit køb. Vi anbefaler, at du lader topmadrassen udvide sig i et par timer - og at du udnytter prøveperioden, før du bestemmer dig.
 • 750 kroner i rabat på eve madrassen - Når først du har fået fornemmelsen af eve topmadrassen, er der en stor chance for, at du vil have mere af ‘eve følelsen’. Ønsker du at opgradere til eve madrassen, efter allerede at have købt topmadrassen, giver vi dig 750 kroner i rabat på hvilken som helst eve madras.
+

Vores garanti

 • Hver topmadras kommer med en omfattende 3 års garanti. Hvis din topmadras ikke lever op til standarden i løbet af garantiperioden, bytter vi den med en helt ny. Ingen drama, ingen besvær. Vi fjerner den gamle og erstatter den med en ny.

1,499   kr

Vælg din størrelse

fem centimeter ændrer alting

For at få din madras til at føles mere som en eve, har vi anvendt den samme teknologi i vores 5 centimeter tykke skum-topmadras. Vi har brugt de mellemste og øverste lag fra den originale eve madras og pakket dem ind i et betræk af plys.

+

Stof-lag og skridsikkert underlag

Vores topmadras har det samme, strikkede eve betræk som madrassen, vævet med blødt og strækbart polyester. Det er allergivenligt og super holdbart, så ingen nysen og ingen falmet glans.

 • Alle materialer er Oeko-Tex® standard 100 certificeret. Det betyder, at de er blevet testet for at sikre, at der hverken er skadelige eller ubehagelige stoffer i materialerne.
 • Vi har integreret et skridsikkert lag i bunden. Så selv hvis du sover uroligt, bliver topmadrassen på sin plads ovenpå madrassen.
+

Åndbart, kølende lag

 • Dette to centimeter tykke lag giver en luksuriøs blødhed og komfort. Plysmaterialet er behageligt at ligge på og 30 gange mere åndbart end regulær memory skum. Og så holder det fugt væk, så du vågner op og føler dig ren.
+

Støttende lag i bunden

 • Det nederste lag er designet til at kunne restituere din krop. Det er lavet af tre centimeter ekstra robust skum - det lyder ikke så sexet, men det støtter dig, bogstaveligt talt. Det letter trykket på dine led og eleminerer den ‘knirkende’ følelse af en madras, der ikke er helt rigtig. Og takket vӕre elasticiteten, så skubber det tilbage mod din krop og støtter de rigtige steder - uanset, hvordan din soveposition er.

Specifikationer

Oprindelsesland

Topmadrasen er skabt af nogle af Londons fremdste produktdesignere og er fremstillet på vores fabrik i Tyskland.

Cover

På grund af omslagets fleksible, fine mesh væv justerer den sig perfekt til skummet nedenunder. Stoffet er åndbart, hvilket hjælper med at regulere kropstemperaturen og det er også anti-allergifremkaldende.

Omsorg

Topmadras betrækningen bør kun håndvaskes med et meget mildt rengøringsmiddel i sæbevandt vand og linie tørret naturligt. Det tåler ikke at bliver vasket i maskine eller tørretumblet.

Skumlag

 • 2cm kølende lag med open-pore teknologi skum; 30 gange mere åndbart end konventionelt skum.
 • 3cm ultra-elastisk refleksbase skum.

Certifikater

For sikker og sund søvn er alle skummaterialerne vi bruger CertiPur ® certificeret. Omslaget er Oeko-Tex ® Klasse 1 certificeret.

Dimensioner

Voir tailles disponibles dans le menu déroulant. Epaisseur totale: 5,5 cm. Boite de livraison : 36x36x106 cm.

madrassens lille hjælper

eve topmadrassen giver din egen madras et luksuriøst boost, men den skaber ikke mirakler. Hvis din gamle madras er helt færdig, bør du skifte den ud med en ny. Men hvis du blot trænger til en ekstra opgradering, så er topmadrassen sagen.

+

Bedre for dine led

 • Topmadrassen er ikke kun bedre for din søvn, men også for din krop. Den fordeler vægten på dine led og trykpunkter, mens du sover, så du føler dig mere smidig efter søvnen.
+

Hygiejnisk

 • En helt ny topmadras kan give dig fred i sindet, hvis du sover på en brugt madras. Det er rart at vide, at du kan få dit helt eget og nye lag luksus for en brøkdel af prisen på en ny madras.
+

Mindsker forstyrrelser

 • Hvis du sover let, vil du sætte pris på topmadrassen. Den reducerer følsomheden overfor en partners moslen, så du kan sove fredeligt, selvom din sidemakker er urolig om natten.
+

Allergivenlig

 • Farvel til nys og allergi. Denne topmadras er allergivenlig og er Oeko-Tex® Standard 100 certificeret. Det betyder, at den er testet for at sikre, at der ikke er skadelige eller ubehagelige stoffer i den.

den perfekte start til alle

Vi er overbeviste om, at alle fortjener at vågne friske og udhvilede hver morgen - uafhængigt af budget. Så vi har bestræbt os på at lave en topmadras af høj kvalitet, der er tilgængelig for alle - hvad end du ejer, lejer, overnatter eller bare har brug for lidt mere luksus.

ingen bånd, inden problemer

Planlægger du at flytte? Topmadrassen gør det muligt at bevæge sig rundt, uden at ofre komforten. Du kan rulle den sammen og tage den med dig under armen på flyttedagen. Smart.

flere eve produkter som du vil elske

 • mattress

  madrassen

  Premium memory skum til en overskuelig pris.

 • pillow

  puden

  Mere støttende end fjer og fiberpuder og god for cirkulation og muskelaflastning.

 • sheets

  sengetøjet

  Den ideelle balance af blødhed, åndbarhed og styrke.

 • protector

  skånelagen

  Den perfekte madras fortjener ordentlig beskyttelse. Vandafvisende, åndbar og super blød.

 • duvet

  dynen

  Designet til alle sæsoner og lavet i Danmark med andedun af højeste kvalitet.

sikkert køb

enkel betaling

hurtig levering